Valutor:
 
Snygga Nike Free Rn 2017 Löparskor I Svart/Antracit/Mörkgrå/Cool Grå För Män

Snygga Nike Free Rn 2017 Löparskor I Svart/Antracit/Mörkgrå/Cool Grå För Män

  • Modell: SE414003

1,497.2 SEK  657.3 SEK
spara: 56% rabatt

Vänligen välj:
Tillbaka för runda två, erbjuder denna uppdaterade version av Nike Free RN fortfarande den naturliga steg du älskar och hållbart skydd du behöver för att ta itu med din körning med tillförsikt. Uppdateringar Free RN 2017 innefattar eliminera skikten från den cirkulära stickad övre, som skär ner på skons vikt och samtidigt skapa en mer åtsittande, en-till-en passform. Alla sömmar har också tagits bort, vilket förbättrar knappt där känner du älskar Nike Free linjen.
The Free RN 2017 lättvikts enkelhet är perfekt för löpare som vill doppa en tå i en mer flexibel upplevelse. Sina rena linjer gör det också en stor pricken till casual utseende, så att du lätt övergång från gymmet för att ta itu med resten av dagen. Du förtjänar mer frihet i din träning. Snörning Nike Fri RN 2017.
Uppdaterad rundstickad reducerar övre mängden av skikt från den tidigare modellen, skära ner på vikt och samtidigt skapar en tät, sock-liknande passform som rör sig med foten.
Områden av andningsförmåga och stöd är införlivade i den stickade, vilket eliminerar alla sömmar för en en-till-en passform.
Dynamic Fit teknik använder Flywire kablar som Linda foten och införliva med skons skosnören, så att du kan justera nivån på stödet och låsning genom att dra åt eller lossa skosnören.
Minimal innersulan formar sig efter formen på foten för extra komfort.
En injicerade enhetssula av lätta, men ändå hållbara skum fungerar som mellansula och yttersula, drastiskt skära ner på vikt samtidigt som den ger skydd och låg profil dämpning.
Auxetic yttersula mönster expanderar på effekt och kontrakt på tå bort, imitera rörelsen av foten för en mer naturlig löpsteg.
Segment av massivt gummi under häl och tå lägga extra hållbarhet i hög slit områden av yttersulan.
Wt. 8.6 oz.
Lägg till i varukorg: