Valutor:
 
Rabatt Nike Lebron Soldier 10 Basketskor I All Svart/Svart För Män

Rabatt Nike Lebron Soldier 10 Basketskor I All Svart/Svart För Män

  • Modell: SE624721

1,689.0 SEK  757.7 SEK
spara: 55% rabatt

Vänligen välj:
Inspirerad av ett decennium av LeBron underskrift Soldier franchise, theLeBron Soldier 10pays Homage Toits föregångare med detaljerade throwbacks till pastSoldiers och uppdaterad teknik passar för en kung. En unik ingen spets, ger tre band låsning systemet kraftfull styrka och stöd för att hålla dig fokuserad på ditt spel. Skons lätt och andas materialskeep LeBron snabbt och freshon domstolen, medan Zoom Air enheter ger lyhörd dämpning som hjälper visa sina explosiva krafter. Ny teknik och moderna designelement kombineras för att skapa en basket sko som är perfekt för kungar av domstolen. den LeBron Soldier 10 Byggd för strid, kan du ta kommandot över domstolen.
Tre-band låsning system för alocks fotens downwith en säker, anpassningsbar passform för alla dina snabba nedskärningar på banan.
Framfoten och mellanfoten strapsprovide styrka och stöd medan låsning av foten i placeso foten förblir fäst i båda ändarna av golvet.
Ankle Remmen är lightweightand sträckor till providea bekväma, adjustablefitwithout begränsa foten och fotleden rörelseomfång.
Compression toffeln designis madeforcomfortable support all spel lång.
Vikt: 14,5 oz.
Heel och framfot Zoom Air unitsprovide theresponsive dämpning som möjliggör verkligt explosiv spel i öppen domstol eller när du hoppar för en rekyl.
Gummi outsolewith en flera riktningar dragmönster görs med hållbarhet i åtanke och hjälper dig att undvika halka.
Storytelling element läggs in i designen för att binda in i tidigare soldat modeller och LeBron James' karriär.
Lägg till i varukorg: