Valutor:
 
Ny Adidas Ultra Boost Uncaged Parley Löparskor I Natt Marinen/Core Blå För Män

Ny Adidas Ultra Boost Uncaged Parley Löparskor I Natt Marinen/Core Blå För Män

  • Modell: SE616305

1,734.6 SEK  776.0 SEK
spara: 55% rabatt

Vänligen välj:
Det är dags att släppa loss din fulla potential. De lätta adidas Ultra Boost Uncaged Parley löparskor avslut i mellanfoten bur av den ursprungliga Ultra Boost för en mer minimal, sock-liknande passform som formar sig efter formen på foten och rör sig med dig när du kör. Skons sömlös Primeknit övre är ihopkopplad med en deconstructed stickad krage, vilket skapar en knappt där känner som förvandlar skon till en förlängning av foten.
Denna speciella Ultra Boost Uncaged skapades i samarbete med Parley för oceanerna, en organisation för att eliminera användningen av plast i ett försök att rädda havslivet. Varje par skor återvinner cirka 11 plastflaskor, som alla har samlats in från havet stränder. Plasten återvinns till tråd, vilken därefter vävda hela adidas' signatur Primeknit övre material. Resultatet? Stil som tar ställning. Gör din del - snörning Ultra Boost X Parley.
Seamless Primeknit övre för bästa, socka-liknande passform som sträcker och rör sig med foten för en verkligt en-till-en passning.
I samarbete med Parley för oceanerna, har regenererats plast samlas in från oceanstrandlinjer varit återvinnas till tråd och vävda hela Primeknit övre.
Sticka krage skapar en mjuk, sock liknande öppning, hjälper skon passar som en förlängning av foten.
Hellång boost mellansula dämpning är ultralätt och extremt lyhörd, absorbera kraft inverkan och returnera den energi vid toe-off, driver dig till en snabbare och mer bekväm körning.
TORSION SYSTEM tillägger lätta stabilitet, uppmuntra en jämn, mer naturlig övergång från heelstrike till tå-off.
10 mm förskjutning.
StretchWeb yttersula konstruktion anpassar sig till din unika footstrike, vilket gör att öka mellansula partiklarna att fritt expandera och kontrakt med den naturliga rörelsen av foten.
Wt. 9.8 oz.
Lägg till i varukorg: