Valutor:
 
Klassisk Nike Free Rn Commuter 2017 Löparskor I Svart/Mörkgrå/Antracit För Män

Klassisk Nike Free Rn Commuter 2017 Löparskor I Svart/Mörkgrå/Antracit För Män

  • Modell: SE353976

1,542.9 SEK  675.6 SEK
spara: 56% rabatt

Vänligen välj:
Lätt och otroligt mångsidig, är Nike Free RN Commuter 2017 din go-to, mångsidig sko. Designad för löpare som inte kommer att sakta ner för något är gratis RN Commuter 2017 perfekt för hela dagen slitage. Den ultra flexibla Nike Free yttersula du känner och älskar ger dig friheten att flytta från plats till plats utan begränsningar, medan en minimal övre möjliggör snabb och enkel på och av, så att du kan övergången från att köra buff till resenären i blink of an öga. En stödjande band omsluter hälen och mellanfoten, vilket ger lätt stöd som håller dig på plats utan att vara restriktiv. Den färdiga produkten är ett unikt nytt tillägg till Nike Free familjen, och nästa måste-ha sneaker.
Dekonstrueras övre andas, lätt och enkel att packa i en väska eller ryggsäck när du reser till eller från arbetet eller gym.
Tuned fit systemet är utformat för att uppfylla alla dina behov, från din morgon pendla till din kväll springa.
Tjock, wraps justerbar rem hälen och mellanfoten för bästa, stödjande passform som rör sig med dig.
Minimal innersulan anpassar sig till formen av foten för anpassnings dämpning.
Skum mellansula expanderar i alla riktningar vid tillslaget, jämnt absorbera kraften över ytan av foten och låta naturliga flexibilitet.
Auxetic yttersula konstruktion följer den naturliga rörelsen av foten, expanderar vid träff och krymper i toe-off för ett komplett utbud av rörelse i hela steg.
Wt. 8.1 oz.
Lägg till i varukorg: