Valutor:
 
Billiga Nike Free Rn Flyknit 2017 Löparskor I Blå Moon/Vit/Mica Blå/Ghost Grön För Kvinnor

Billiga Nike Free Rn Flyknit 2017 Löparskor I Blå Moon/Vit/Mica Blå/Ghost Grön För Kvinnor

  • Modell: SE340946

1,643.3 SEK  730.4 SEK
spara: 56% rabatt

Vänligen välj:
Oavsett var du kör, när du kör, men du kör - springa fritt med knappt där känslan av Nike Free Flyknit 2017. För att skon känns som en förlängning av foten, började Nike med en sömlös Flyknit övre som stöder utan att begränsa, flytta med dig när du kör. Därefter en lätt men hållbart skum enhet fungerar som både mellansula och yttersula, hålla skons totalvikt på minst utan att offra fötterna skydd. Djupa flex spår är skurna in i skummet, vilket skapar en auxetic tri-stjärnmönster som expanderar och öppnar vid heelstrike följa den naturliga rörelsen av foten medan jämnt dispergera stötkrafter. Vid toe-off, denna flex mönster kontrakt, vilket gör att energi att återvända tour nästa steg.
Resultatet? En sko som låter dig köra som naturen avsett samtidigt leverera fötterna skydd och hållbarhet du behöver för att driva längre och snabbare. Nike Free RN Flyknit 2017 ser bra ut, också, så att du kan känna dig säker från det ögonblick du snöra 'em up.
Seamless Flyknit ger övre planlagd sträcka, stöd och andningsförmåga där du behöver dem mest samtidigt som det skapar en rik textur och unikt mönster som är noga med att vända huvuden.
Flywire kablar som ingår i skons skosnören hålla foten på plats och gör att du kan anpassa din nivå av stöd och låsa ned för att matcha din verksamhet.
Låg profil injicerad enhet sula skum är tålig nog att fungera som mellansula och yttersula, drastiskt skära ner på vikt för en fjäderlätt, knappt där känner.
Anatomiska rundade häl valsar vid heelstrike, främja en jämn, mer naturlig rinnande gait.
Auxetic yttersula mönster expanderar på effekt och kontrakt på toe-off, efter den naturliga rörelsen av foten under rinnande steg.
Segment av fast gummi placeras under hälen och tån för ytterligare hållbarhet vid hög slit områden av yttersulan.
Lägg till i varukorg: